Lluís Llach: “aquesta societat pot construir un estat molt millor pel segle XXI”

No Comment
Lluís Llacha para a la plaça del Progrés. Foto PV Lluís Llacha para a la plaça del Progrés. Foto PV

Lluís Llach a la plaça del Progrés, ahir dimarts 26 de setembre, per defensar el referèndum de l’1-O. Més de 1.000 persones omplint la plaça. Ara, ja comença a semblar normal participar en actes polítics amb més de 1.000 persones omplint places i carrers. A ningú no se l’escapa que estem vivint dies d’aquells que fan història.

Lluny de qualsevol retòrica o llenguatge metafòric, el gran cantautor català i avui diputat al Parlament de Catalunya cridà l’atenció sobre la necessitat d’estar amatents i «alerta amb les fonts d’informació», tot convidant a estar «ben connectats, contrastar la informació, mantenir els lligams amb les entitats i les relacions personals».

botomalarrassa

En Lluís Llach creu que «la repressió anirà a més», malauradament, i que cal «estar preparades per desactivar-la». Perquè ens trobem davant un «estat salvatge» decidit a tot. Cal, per tant, «tenir molta cura amb les provocacions». Les nostres respostes, afegí, han de ser amb una «eina de pau, la democràcia», la «nostra riquesa», emfasitzà, és que «volem un país nou, és un projecte de futur, una República nova».

En Llach cridà al procés constituent: «aquesta societat mobilitzada, com estem veient, pot construir un Estat molt millor pel segle XXI; clar que sí! Anem endavant!».

Presentat per la regidora del grup municpal d’ERC-MES Carme Labòria, l’acte va comptar també amb els parlaments de les diputades Alba Vergés i Magda Casamitjana, així com del regidor i portaveu del grup Isaac Albert.

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER