Cooperativisme i Economia Social i solidària se sumen a la vaga del 3 octubre

No Comment

La Federació de cooperatives, la Fundació Roca Galès i la XES s’adhereixen a l’aturada i vaga general del 3 d’octubre

Condemnant els atacs i l’ús indiscriminat de la força contra la ciutadania durant la celebració del referèndum, la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, la Fundació Roca Galès i la Xarxa d’Economia Solidària donen suport a la jornada d’aturada i vaga general del 3 d’octubre.

Des de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya condemnem els atacs intolerables i l’ús desproporcionat de la força per part de l’Estat en contra d’una ciutadania que, lliurement, exercia el seu dret de vot, el seu dret d’expressió i el seu dret a decidir durant el referèndum d’aquest diumenge 1 d’octubre. L’entitat anuncia que, per tant, el 3 d’octubre tancarà durant tot el dia.

botomalarrassa

De forma més breu, la Fundació Roca Galès, de referència en el món del cooperativisme català, anuncia també la seva adhesió a la jornada de «vaga general i ciutadana» del dimarts 3 d’octubre convocada pels sindicats, entitats i moviments socials, i expressa el seu rebuig a la violència de les forces de l’Estat.

Per la seva part, la Xarxa d’Economia Solidària s’adhereix també a la «vaga general», tot matisant que la resposta col·lectiva a aquestes greus agressions «ha de seguir essent des del carrer i l’autoorganització, i la vaga o aturada general de dimarts 3 d’octubre ens brinda un altre moment per mobilitzar-nos com a societat, reapropiar-nos dels nostres drets i mostrar la nostra capacitat de construcció col·lectiva».

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER