La web empaperem.ga posa a disposició els cartells per descarregar i imprimir a casa

1 Comment

«Si requisen cartells, empaperem els carrers. La resistència col·lectiva és imparable. Descarrega’t el cartell per la teva impressora. #empaperem», així conviden les administradores de la web i adreça de tuiter @empaperem a «organitzar’se al municipi i sortir a empaperar els carrers de llibertat!»

I és que el procés està prou animat: «Els últims esdeveniments demanen resposta als carrers. Tornem a les empaperades i a les mobilitzacions», afirmen tot anunciant «aviat nous cartells i dates al web».

botomalarrassa

Related Articles

1 Comment

  1. Mònica

    Hola, m’agradaria poder-me descarregar una pàgina on digui “Us volem a casa” i surti un llistat que inclogui tant gent presa com exiliada pel procés, ja sigui per motius polítics com per censura a la llibertat d’expressió.

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER