[Miquel Mallafré] El bassal definitiu

No Comment

Què més ha de passar perquè la gent obri els ulls d’una vegada? Sense separació real de poders, la democràcia no existeix, no hi ha democràcia. Per fi hem arribat a la conclusió definitiva que la Justícia, la Fiscalia General i el Poder Judicial, estan controlats pel Poder Executiu. Queda clar? Aquesta és la condició política imprescindible per poder considerar a aquest règim polític com una dictadura a l’ús. Ens pensàvem que serien més sofisticats en la seva manera d’actuar, però pel que es veu ja no saben dissimular-ho més, és així, hem arribat a l’eliminació total de la separació de poders. Cada dia que passa la situació s’assembla més a un cop d’Estat adaptat als temps actuals. El PP utilitza les institucions com si fossin un coto privat de caça i incrusta els seus lacais afins com a peces d’escacs dins la judicatura per salvar a tots els seus corruptes. El poder judicial ha estat segrestat i l’han posat a treballar a les seves ordres. No hi ha més.

Com s’explica la independència del poder judicial que atorga a la jutgessa de l’Audiència Nacional, sra. Carmen Lamela (apartada de la Gürtel per la seva afinitat amb el PP) una Creu de Plata al Mèrit Civil (2016) i la medalla al Mèrit Policial del ministre de l’Interior sr. Zoilo (2017), i que acaba d’empresonar als senyors Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, aplicant mesures cautelars i retirada de passaport al Major Trapero? Amb la presó d’aquests acaben de judicialitzar el conflicte i s’ha entrat en el no retorn. Una democràcia com aquesta és una democràcia morta. Què més ha de passar per que la gent obri el ulls d’una vegada per totes?

botomalarrassa

El passat mes de setembre va fer 25 anys de l’assassinat del jutge Falcone, era l’assot de la màfia italiana. Si hagués exercit a Espanya no hagués mort assassinat, l’haurien apartat del lloc que ocupava i ja està. És per això que tot el que passa en aquest país és el somni de qualsevol grup mafiós. El PP ha construït un búnquer a l’Audiència Nacional, que curiosament és el tribunal que més entén sobre corrupció. Aquesta responsabilitat en l’edificació també la comparteixen els altres extrems del triangle, PSOE i C’s.

Estem veient perplexos i amb uns ulls com a plats a una Justícia tota ella farcida d’integristes catòlics de l’Opus Dei i hereus de la dictadura, tots ells imbricats en el PP a través de les portes giratòries amb el CGPJ, el Constitucional, el Suprem i l’Audiència Nacional, aquesta gent és la que va dur a terme la Transició Democràtica.

La dosi de realitat cada cop és més bèstia, ningú s’ho pot creure, però posen a una Jutgessa amiga personal de la Cospedal per revisar tots els casos de corrupció del PP, i aquí no passa res. No tenen cap mena de vergonya, mentre s’omplen la boca amb la “llei, Catalunya, Veneçuela i mà dura”. Ser un analfabet és trist, però si a més ets un analfabet polític, la cosa és letal. És l’habilitat del PP, si et convé que un metre faci metre i mig, hi ha dues solucions, canviar el sistema mètric o canviar el tribunal que decideix què és el sistema mètric. Brillant.

No sé, que algú pari tot això. Quan fotran fora a tota aquesta xusma del poder? A cada minut que passa estan més crescuts. Encara ningú no veu una moció de censura contra aquest Govern putrefacte? Com poden permetre que un Govern en minoria maniobri com ho fa amb totes les estructures del poder judicial?

Tota la resta de partits són uns irresponsables. La ciutadania els importa un carall, l’important és perpetuar el sistema i seguir recolzant al PP, que per això els paguen. A la presó comencen a entrar presos polítics i es buida de corruptes i lladres, ja no cal que governi Podemos per poder dir que Espanya ja és Veneçuela. Ja som una dictadura completa. La dreta contenta veient com persones amb ideals diferents van a la presó. Tota la gent que s’ha carregat l’Estat del Benestar acaben de decidir que el dret de reunió i manifestació ja no són un dret. Un país al que li han robat la democràcia entre el partit més corrupte d’Europa i la part més conservadora i rància del Poder Judicial, ho té molt fotut per tornar a aixecar el cap. Rajoy, mai s’asseurà a dialogar, dialogar és un acte polític i ell no està aquí per aquestes frivolitats, ell ha vingut per surar i acabar de rebentar-ho tot. Vamos para bingo!

miquel mallafré, 17 d’octubre de 2017

Related Articles

Deixa un comentari