CCOO de TVE Sant Cugat denuncia presència policial injustificada als estudis

No Comment
Les treballadores de TVE Sant Cugat rodegen la taula de direcció amb cartells de “Vergonya”.

CCOO de TVE demana explicacions a la direcció davant la presència de policia camuflada entre els treballadors a les instal·lacions de Sant Cugat

«Es camuflen entre nosaltres, semblen treballadors d’empreses externes, fan ús dels serveis de cafeteria, tenen bona presència física, passegen per les dependències de l’empresa com si sabessin on són. Una gran diferència amb els treballadors de TVE a Sant Cugat és que van armats. Pertanyen als cossos de seguretat de l’Estat». Així comença un comunicat de premsa de la secció sindical de CCOO dels estudis de televisió espanyola a Sant Cugat, publicat el passat divendres 20 d’octubre per denunciar aquesta presència policial al centre, tot demanant «explicacions» al subdirector de la CRTVE a Catalunya, qui fins ara no ha donat cap resposta.

La secció sindical informa que els elements de la policia fa alguns dies que es passegen per les instal·lacions sense que ni la direcció del centre ni el responsable del servei de seguretat s’ha posat en contacte amb la representació legal de les treballadores, ni tan sols per informar.

En el comunicat, el sindicat assegura desconèixer els motius d’aquesta presència. Si es tractés de «vigilar la pluralitat, independència i veracitat de les informacions que imposen el Director de TVE, el del centre de Sant Cugat, o el dels Informatius, estem segurs que ja tenen proves suficients per a endur-se’ls i apartar-los dels llocs de comandament d’un servei públic que ho és de tota la ciutadania i no del govern del Partit Popular».

Però si l’objectiu fos verificar la professionalitat de la plantilla «ja poder marxar, perquè aquí els treballadors/es mai han deixat de complir amb les seves obligacions». La secció sindical de CCOO matisa, però, que si el que volen és conèixer, «podran comprovar de primera mà que les informacions que emet sobre els catalans la majoria de mitjans estatals són falses: ni estem alienats, ni ens tenen adduïts ni som intransigents, podran comprovar que parlem i dialoguem, encara que ells guarden silenci».

Deixa un comentari

#agendaMLRS
 1. Fira de llibres de poesia

  novembre 24 10:00 - 20:00
 2. «Picaplat», poesies, cançonetes, cantarelles i dites per a infants

  novembre 24 17:30 - 18:30
 3. «Pasolini, el poeta de les cendres»

  novembre 24 19:00 - 20:00
 4. “Tertulàndia” al Bau House

  novembre 24 19:00 - 21:00
 5. «Mirall transparent», recital de poesia

  novembre 24 21:00 - 22:00
 6. WEDNESDAY NISPERS FEAT.LAIA ESCARTÍN

  novembre 24 21:00 - 22:30
 7. Teatre : Deixeu-me un tenor!

  novembre 24 21:30 - desembre 30 23:00
 8. «Grisalla», recital de poesia

  novembre 24 22:30 - 23:30
Enquesta sobre Malarrassa
foto diari octubre Respon aquesta enquesta i ajuda'ns a millorar! L'enquesta és totalment anònima. Dedica només 5 minuts del teu temps a respondre a aquest qüestionari.
SEGUEIX-NOS A TWITTER