Hola República!: La Cultura Popular alegra la festa de benvinguda a la nova República Catalana

No Comment
Al vespre, ja eren alguns milers els qui celebraven la no reública. Foto PV

El passat divendres 27 d’octubre, des del migdia es va anar agrupant al Raval, davant l’Ajuntament, un nombre creixent de persones en una convocatòria espontània per celebrar la proclamació de la República Catalana per part del Parlament. A l’igual que a moltes altres ciutats i poblacions del país, grups diversos de Cultura Popular participaren activament en les celebracions.

A Terrassa, a la concentració cívica festiva i reivindicativa del vespre, convocada per Omnium Cultural i per l’Assemblea Nacional Catalana al Raval de Montserrat, i que es va aplegar amb la ciutadania que ja celebrava festa, dos pilars molt aplaudits de castellers dels Minyons coronats per dues estelades van donar pas a la presència de grups de foc amb la Pàjara, els Diables de Terrassa, el Drac Baluk i els Diables de ca n’Aurell, més membres d’altres grups de la ciutat que s’han afegit a la festa.

Benvingudes a la República Catalana. Foto PV

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER