L’Egarenca, nom de la nova botiga ecològica

No Comment

Obrirà al carrer del Nord, número 105.

Així ho han decidit els socis de la nova botiga de productes ecològics i de proximitat, la qual es va formar aquest estiu. Es tracta d’una iniciativa col·lectiva destinada a fer un consum responsable a través de compres a proveïdors de confiança i de proximitat, i que aposta per l’autoorgantizació i el cooperativisme com a model de funcionament.

Imatge del nou espai que ara s’ha de condicionar i que albergarà la nova ecobotiga l’Egarenca.

L’ecobotiga L’Egarenca té previst obrir les seves portes a finals d’any, en un local del carrer del Nord número 105 que s’acaba de llogar. La despesa econòmica del lloguer i de la restauració de l’espai per tal que esdevingui un supermercat cooperatiu serà possible a través de les aportacions dels mateixos socis.

El col·lectiu el formen en aquest moment 60 famílies, i es pretén que el número de socis vagi augmentant amb l’inici de l’activitat. El projecte de l’ecobotiga L’Egarenca contempla que des de l’inici possibiliti la creació de tres llocs de treball per gestionar el projecte i garantir un servei de qualitat a les famílies associades.

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER