“Revisa el teu model de Negoci” curs formatiu de la Terrassa Cooperativa

No Comment

Divendres 10 de novembre, a l’Edifici del Vapor Gran, la Terrassa Cooperativa oferirà el primer curs de quatre hores totalment gratuït amb la col·laboració de la Federació de Cooperatives de Treball.

L’objectiu és crear un espai de treball per analitzar i implementar propostes de millora en projectes que necessiten una segona oportunitat. Està dirigit a persones emprenedores i entitats que ja han iniciat el seu projecte d’emprenedoria col·lectiva. I s’emmarca dins de la programació de la 3a edició de la Terrassa Cooperativa.

En la formació s’aprendrà a com aconseguir innovar amb èxit gràcies al Design Thinking, la disciplina basada en la sensibilitat i els mètodes del disseny per convertir les propostes de projecte empresarial en oportunitats reals de mercat, d’alt valor per als clients i amb viabilitat contrastada.

Un cop documentada l’estratègia i riscos l’alumne podrà experimentar i simular de forma que es validin els aprenentatges anteriors. Aquesta segona part es farà amb la metodologia del Validated Learning Board.

Per poder realitzar la formació cal inscriure’s a la web http://www.terrassa.cat/terrassacooperativa o directament a través de l’enllaç https://aoberta.terrassa.cat/tramits/ferTramit.jsp?id=7860

Més informació a Agenda

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER