Divendres, Ensamble Teatral Playback a càrrec del Cor de Maguey

No Comment

Aquest divendres 10 de novembre, de 19:00 a 21:00 al Centre Cívic President Macià, s’oferirà un teatre participatiu a càrrec del Cor Maguey on el públic participarà en la temàtica de l’obra. Un acte gratuït destinat  a tots els públics que organitza l’Ajuntament de Terrassa per aquesta edició de la Terrassa Cooperativa.

El Cor de Maguey és un grup de dones que creen un teatre espontani i d’improvisació a través de la col·laboració única entre artistes i públic. Animen a l’audiència a compartir les seves històries de la vida real i porten aquestes històries a escena, fent una construcció col·lectiva de l’argument de l’obra on les persones són espectadores i protagonistes de la construcció.

L’objectiu principal és honrar les històries del públic aportant una dimensió escènica, a més de facilitar l’espectador la possibilitat de ser subjecte actiu en un procés creador.

A través de l’espontaneïtat de la tècnica d’ improvisació que ofereix el Teatre Playback, es crea un espai de reflexió on les veus de la gent es poden escoltar, en què es genera un diàleg i empatia entre els assistents a través del teatre de fenomen, involucrant al públic de manera participativa.

El Teatre Playback és una forma original de teatre d’ improvisació, on el públic explica les seves pròpies històries de vida i un grup d’actors, juntament amb un o diversos músics i un il·luminador, que representen escenogràficament en l’acte i davant dels seus ulls de manera espontània, oferint drama, creativitat, humor i perspicàcia.

Si voleu participar cal que us inscriviu a la web http://www.terrassa.cat/terrassacooperativa o directament a través de l’enllaç d’inscripció.

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER