Exposició “Món-Tanca”, una reflexió sobre murs i fronteres, fins el 30 novembre

No Comment

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Solidaritat i Cooperació Internacional, ha portat a Terrassa l’exposició “Món-Tanca”, un projecte del col·lectiu Enmedio produït per l’Institut Català Internacional per la Pau. Aquesta mostra ofereix una reflexió sobre murs i fronteres, i la seva eficàcia divisòria, i explora maneres de subvertir la lògica de la separació i l’estigmatització.

Món-Tanca, que es pot visitar fins el 30 de novembre a la Plaça de les Teixidores (al costat de la Casa Baumann), és alhora una sèrie de sis publicacions en format diari i una exposició. Els diaris estan a disposició dels visitants, que se’ls poden endur, mentre que els plafons estan formats pels mateixos sis diaris desplegats, que recullen textos, fotografies i infogràfics sobre els murs i fronteres, que creen separacions entre persones i que posen de rellevància que vivim en un món on la seguretat dels que viuen a una banda de la tanca passa per davant dels drets humans dels que hi ha a l’altra banda. L’exposició, en català, castellà i anglès, també mostra diverses accions reivindicatives dutes a terme en relació a aquesta situació.

Es calcula que més de 60 milions de persones estan fora dels seus països com a conseqüència de guerres, conflictes, persecucions i violacions dels drets humans. Més del 80% de les persones refugiades estan acollides per països en vies de desenvolupament o del Sud.

Related Articles

Deixa un comentari

#agendaMLRS
 1. Fira de llibres de poesia

  novembre 24 10:00 - 20:00
 2. «Picaplat», poesies, cançonetes, cantarelles i dites per a infants

  novembre 24 17:30 - 18:30
 3. «Pasolini, el poeta de les cendres»

  novembre 24 19:00 - 20:00
 4. “Tertulàndia” al Bau House

  novembre 24 19:00 - 21:00
 5. «Mirall transparent», recital de poesia

  novembre 24 21:00 - 22:00
 6. WEDNESDAY NISPERS FEAT.LAIA ESCARTÍN

  novembre 24 21:00 - 22:30
 7. Teatre : Deixeu-me un tenor!

  novembre 24 21:30 - desembre 30 23:00
 8. «Grisalla», recital de poesia

  novembre 24 22:30 - 23:30
Enquesta sobre Malarrassa
foto diari octubre Respon aquesta enquesta i ajuda'ns a millorar! L'enquesta és totalment anònima. Dedica només 5 minuts del teu temps a respondre a aquest qüestionari.
SEGUEIX-NOS A TWITTER