Debat-berenar: Dones emprenedores: experiències a Terrassa

No Comment

El dilluns 13 de novembre hi haurà un debat-berenar al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer.

Dintre de les activitats per la ciutadania de la Terrassa Cooperativa hi ha dues activitats dedicades al món feminista. En aquest primer debat-berenar es presentarà l’informe “Estudi de gestió democràtica, transparència, igualtat i conciliació” per part de la Federació de Cooperatives, destacant principalment el paper de les dones a les cooperatives.

Aquest informe crearà el marc teòric entorn al qual girarà les ponències que, amb  una sèrie de preguntes a cada una de les iniciatives participants protagonitzades per dones de la ESS i el cooperativisme, aniran exposant i debatin les seves pròpies experiències. L’activitat estarà moderada per Montserrat  Torres del Servei d’ Emprenedoria i economia social de l’Ajuntament de Terrassa.

Per facilitar l’assistència l’Ajuntament oferirà servei de canguratge. Només cal demanar-ho a la inscripció.

Iniciatives participants:

Si voleu assistir a aquesta activitat cal inscriure’s a la web http://www.terrassa.cat/terrassacooperativa o directament a través de l’enllaç https://aoberta.terrassa.cat/tramits/ferTramit.jsp?id=7860

Indiqueu si necessiteu fer servir el canguratge a la inscripció.

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER