Primer curs formatiu de la Terrassa Cooperativa, assistència majoritària de dones

No Comment

El passat divendres 10 de novembre es va dur a terme la primera activitat dirigida a empreses i emprenedors del programa de la Terrassa Cooperativa.

“Revisa el teu model de negoci” era una formació gratuïta de quatre hores per repensar les accions que s’estaven duent a terme per aconseguir els objectius del negoci de les persones inscrites.

Com a dada, es van inscriure 7 dones i 1 home, la qual cosa reflecteix el moment emprenedor que el sector femení està tenint i que el programa de la Terrassa Cooperativa té en compte en les activitats programades, tal i com va comentar en la presentació la Montse Torres, tècnica d’Emprenedoria i Economia Social.

Paula Veciana de Tandem social SCCL a través de les Cooperatives de Treball de Catalunya, va ser l’encarregada de fer la formació que va estar dividida en una part teòrica, en la qual s’explicaven les eines per poder valorar si el que s’estava fent era convenient per aconseguir l’objectiu o, ans al contrari, hi havia punts en contra i s’havia de revisar alguna part per tornar a mirar. Aquesta part teòrica es basa en les persones i les seves necessitats com a eix central que ha de conduir les noves accions a dur a terme.

Un cop tinguda clara la part teòrica, es va posar en pràctica el què s’havia après, tot prenent els casos reals de dos negocis que portaven les participants.

Resten tres activitats més de formació gratuïta dintre del programa i que es duran a terme durant aquest mes sempre amb l’objectiu d’impulsar l’Economia Social i Solidària.

Related Articles

Deixa un comentari

#agendaMLRS
 1. Fira de llibres de poesia

  novembre 24 10:00 - 20:00
 2. «Picaplat», poesies, cançonetes, cantarelles i dites per a infants

  novembre 24 17:30 - 18:30
 3. «Pasolini, el poeta de les cendres»

  novembre 24 19:00 - 20:00
 4. “Tertulàndia” al Bau House

  novembre 24 19:00 - 21:00
 5. «Mirall transparent», recital de poesia

  novembre 24 21:00 - 22:00
 6. WEDNESDAY NISPERS FEAT.LAIA ESCARTÍN

  novembre 24 21:00 - 22:30
 7. Teatre : Deixeu-me un tenor!

  novembre 24 21:30 - desembre 30 23:00
 8. «Grisalla», recital de poesia

  novembre 24 22:30 - 23:30
Enquesta sobre Malarrassa
foto diari octubre Respon aquesta enquesta i ajuda'ns a millorar! L'enquesta és totalment anònima. Dedica només 5 minuts del teu temps a respondre a aquest qüestionari.
SEGUEIX-NOS A TWITTER