10 hores de música en directe al Districte 4 Sona de La Maurina, 25 de novembre

No Comment

Des dels barris que conformen el Districte 4 es proposa un festival musical per donar a conèixer les formacions i solistes emergents del territori i que faciliti la seva projecció. El Festival El Districte 4 Sona! tindrà lloc el 25 de novembre a la Plaça de l’Assemblea de Catalunya (Xemeneia Almirall), des de les 11  del matí, i comptarà amb 10 hores de música en directe a càrrec de les formacions musicals i solistes presentats i que hagin estat seleccionats.

D’aquesta forma, hi podran participar al festival músics i grups que habitualment assagin a Terrassa. El festival serà una realitat gràcies a la comissió de dinamització d’accions comunitàries, a través d’una idea presentada per l’Associació de Veïns i Veïnes de La Maurina, i aprovada al Consell Municipal del Districte 4.

Inscripció fins el 16 de novembre

Tots els artistes que hi vulguin participar s’hauran de registrar a través del lloc web de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Maurina i introduir tota la informació que es demana. La inscripció es pot realitzar també presencialment als equipaments cívics del Districte 4: Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany, Casal de Barri de Ca n’Aurell, Equipament socioesportiu de la Cogullada, Casal de Barri de Can Palet de Vista Alegre i als Bucs Baumann.

Per a poder ser acceptats, els i les participants han de disposar d’un enllaç (àudio o vídeo) amb una cançó original que poden fer arribar al correu electrònic eldistricte4sona@gmail.com. el límit de la inscripció finalitza el 16 de novembre de 2017 a les 24.00h.

Una comissió de selecció (formada per Toni Ramon, Pamela Navarrete, Rosa Ribera, David Traver, i un representant de l’AVV de La Maurina) triarà les 10 formacions i solistes que encaixin més amb els criteris establerts al Festival. El resultat de la selecció es farà públic a la web corresponent el dissabte 18 de novembre. Es donarà prioritat les formacions que no tinguin una carrera musical molt consolidada, al temps que es tindrà en compte el fet que siguin propostes noves, tot buscant grups de formats musicals diversos.

El dia del festival, les 10 formacions seleccionades tocaran en directe durant 30 minuts, amb un màxim de 15 minuts per muntar. L’organització aportarà el backline mínim necessari: bateria, amplificadors, microfonia i monitoratge.

Related Articles

Deixa un comentari

#agendaMLRS
 1. JAM SESSION

  gener 16 21:00 - 22:30
 2. Conferència sobre la resolució de conflictes en la propietat urbana

  gener 17 18:30 - 20:30
 3. [Videodrome] “Quiz Show” (1994)

  gener 17 21:30 - 23:30
 4. Fem l’humor i no la guerra

  gener 18 19:30 - 21:00
 5. Jam Session amb Pau Bombardó Grup

  gener 18 22:00 - 23:00
 6. Taller al Mercat del Triomf de “Tastet d’infusions”

  gener 19 11:00 - 12:00
 7. Taller: Cuina d’hivern

  gener 19 17:30 - 18:30
 8. [concert] BLACK IS BACK

  gener 19 21:00 - 22:30
SEGUEIX-NOS A TWITTER