Castellers de Terrassa, penúltima actuació de temporada a Caldes de Montbui, 7 màgic

No Comment

El diumenge dia 12 de novembre els Castellers de Terrassa es van desplaçar fins a Caldes de Montbui per a completar la penúltima actuació de la seva temporada castellera. Puntual a les dotze del migdia a la Plaça de Can Rius, acompanyant als Castellers de Caldes de Montbui i als Espertxats de l’Estany, la Diada va començar amb dos pilars de quatre dels locals i els egarencs, i un pilar de quatre dels Espertxats.

Els Castellers de Terrassa, marcats per la falta de camises i l’arribada inesperada del fred, van obrir la seva actuació amb un ferm i plàcid cinc de set. Aquest cinc de set era el que feia vint-i-dos de la temporada dels blau turquesa. En segona ronda van descarregar el quatre de set amb el pilar que va mostrar un pilar de cinc molt ferm i solvent. En tercera ronda els egarencs van descarregar un quatre de set on van aprofitar per rotar diversa gent al tronc i així generar recanvis i noves peces cara la temporada vinent. Van acabar l’actuació amb un pilar de cinc que va requerir d’èpica, però que es va descarregar gràcies a una alineació confiada.

Els locals van obrir la seva actuació amb el tres de set. En segona ronda van completar el quatre de sis amb el pilar i van tancar les tres rondes amb el dos de sis. A la ronda de pilars van acabar la seva Diada amb tres pilars de quatre.

Els Espertxats de l’Estany van obrir la seva actuació amb el dos de sis. En segona ronda van afrontar el cinc de sis, al desmuntar-lo l’aixecador va relliscar i el castell va quedar considerat com a intent, però sense cap problema major. En tercera ronda van tornar a pujar el cinc de sis i aquest cop si, es va descarregar amb comoditat. En tercera ronda van descarregar el quatre de sis i van tancar la seva actuació amb un pilar de cinc.

Passada l’actuació les tres colles van sortir en cercavila cap al local dels Escaldats per celebrar dinar en germanor. La propera i última actuació dels Castellers de Terrassa serà el 26 de Novembre a Santa Coloma de Gramenet amb els seus fillols els Castellers de Santa Coloma i els Castellers de Castelldefels.

Resum de l’actuació:

Castellers de Caldes de Montbui: 2p4 3d7 4d6p 2d6 3p4

Castellers de Terrassa: 2pd4 5d7 4d7p 4d7 p5

Colla Castellera Espertxats de l’Estany: pd4 2d6 i5d6 5d6 4d6 p5

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER