La proposta de teatre participatiu de Cor de Maguey va complaure el públic assistent

No Comment

Va agradar i molt la proposta de les actrius integrants de la companyia Cor de Maguey, qui van protagonitzar una representació teatral el passat divendres 10 de novembre al Centre Cívic Francesc Macià, dins del programa de la Terrassa Cooperativa que impulsa l’Ajuntament de Terrassa.

La proposta de teatre playback de Cor de Maguey va comptar amb quatre actrius, l’acompanyament musical d’una guitarra, i la conductora que proposava al públic que expliqués les seves històries.

Cor de Maguey, totes elles mexicanes i residents a Catalunya, fan servir en les seves obres una forma de teatre anomenada playback. Que també és participatiu, ja que el públic esdevé una part fonamental de la posada en escena, a través de les seves pròpies aportacions i històries reals que han viscut. Després, aquestes petites històries que algú explica són recollides per les actrius, les quals de forma improvisada les interpreten per tal de transmetre tot un seguit d’emocions. Cooperació, democràcia, enveja o esperança, van ser algunes de les idees que van ajudar a la representació de divendres, totes elles aportades per persones que s’hi comptaven entre el públic.

La representació de divendres de la companyia Cor de Maguey va comptar amb quatre actrius, una guitarrista que donava acompanyament musicat, i la conductora que demanava al públic que expliqués les seves històries, de forma que en fos un participant més.

Miquel Gordillo

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER