‘Artistes del barri’, projecte per la promoció cultural i social a Can Boada del Pí

No Comment

La comissió de Cultura i Espectacles de l’associació veïnal de Can Boada del Pi organitza un nou espai de participació veïnal amb el títol genèric Artistes del barri.

Aquesta activitat vol donar a conèixer les habilitats artístiques que tenen les persones del barri, per fomentar la dinamització cultural del mateix, i que esdevingui un punt de trobada per a compartir aficions culturals, i que, al temps, socialment, siguui un bon motiu per fomentar les relacions veïnals.

El responsable de la comissió, en Joaquín Medina, explica que volen que aquesta activitat sigui “una finestra oberta per donar l’oportunitat i motivar els veïns de totes les edats d’actuar davant del públic, ja siguin familiars, amics o veïns del barri i de Terrassa en general, i així demostrar les seves aptituts artístiques que tantes hores d’assaig i sacrifici els costa, i que d’altra manera, como a sales i circuits professionals, els hi seria molt difícil d’aconseguir”.

La primera edició del projecte tindrà lloc, al Casal Cívic de Can Boada (c/ Joan D’Àustria, 11), el proper dia 25 de novembre, a las 19.30 h. Actuarà en directe el grup Café de Nikanor, amb un repertori de tribut a Joaquín Sabina. Els seus membres són: en Manel (veu i guitarra), Francisco (guitarra i veus), Rafa (baix i veus), Antonio (percussió i veus) i Quim (bateria).

La propera actuació, ja prevista, serà la del duo de guitarra espanyola Jordi i Ángel, amb l’actuació de la banda Sa Parranda, que interpretaran un repertori de cançó de taverna, cançó marinera i havaneres. Després, també una actuació de Vintage, amb repertori de rock de tots els temps.

Related Articles

Deixa un comentari