L’AV del Barri Segle XX celebra aquest cap de setmana el seu 50è aniversari

No Comment

El proper cap de setmana, dies 25 i 26 de novembre, l’AV del Barri Seglex XX clourà la celebració del 50è aniversari de l’entitat que ve commemorant durant aquest 2017. 

Dissabte a les 17.30 es començarà amb un espectacle de circa la Plaça del Segle XX amb Tub d’Assaig 7.70, que farà un repàs històric del barri de la mà d’un combinat d’artistes de circ i d’actors. A les 19.30, al Casal de Barri, hi haurà l’actuació del pallasso Marcel Gros, amb l’espectacle ‘La Gran Aventura’, el qual oferirà una visita guiada a través del seu univers particular en forma d’autobiografia esbojarrada. Ambdues activitats són gratuïtes.

A les 12h de diumenge 26 tindrà lloc un acte institucional a la Sala d’Actes de Casal de Barri,que comptarà amb la presència d’un representat de la Generalitat i de l’Ajuntament de Terrassa, així com de la mateixa associació veïnal del barri. A les 12.30, actuarà la Coral Lamardebé i la Capella de Música Santa Maria i Orquestra de Cambra Miquel Casas i Bell. A les 13,45 hi haurà un refrigeri per a tots els assistents, i a les 14.30 un dinar de veïns i veïnes la Restaurant El Set.  

Ja a les 17.30, es farà un homenatge especial i a la gent gran i a algunes persones vinculades al barri. A les 18,15, una audició de cancó tradicional catalana i cançó de cambra, a càrrec de Santi Estrada. A les 19,3o hi haurà la cloenda final, amb un brindis col·lectiu i la traca final a càrrec de Drac Baluk Ashtarot i Diables de Ca n’Aurell.

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER