[Novetat Editorial] “Feminisme[s]. Dossier Crític”

No Comment

La revista “Feminisme[s] Dossier Crític”, de més de 100 pàgines, està dirigida per les dues periodistes de CRÍTIC, Laia Soldevila i Laura Aznar. El fil argumental serà la vida de les dones, des de la infància fins a la vellesa, i hem associat a cada etapa vital un seguit de temes, entesos com els reptes i les opressions de la dona en el dia a dia. Inclourà reportatges sobre identitats no heteronormatives, expressions de l’heteropatriarcat en el camp de la salut i qüestions com la maternitat, les cures i els desequilibris en el món laboral, entre d’altres. Hi haurà entrevistes a fons amb l’actriu Leticia Dolera i l’escriptora Bel Olid i hi hem incorporat la perspectiva de dones significades en la lluita feminista, com la directora de Pikara June Fernández, o la reconeguda acadèmica, experta en sociologia de la dona, Marina Subirats. Es tracta del quart número de la revista Dossier Crític del mitjà alternatiu.

Fitxa:

Laia Soldevila i Laura Aznar (Dir.)

“Feminisme[s]. Dossier Crític”

2017

Primera edició

Editorial Pol·len Edicions

ISBN 978-84-1682-82-34

Idioma: Català

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER