[Novetat Editorial] “España: error de sistema” de Marc Femenia

No Comment

Aeroports sense avions, autopistes sense cotxes, hospitals sense llits, per no parlar dels milions d’habitatges buits a què ningú es volia mudar. En termes absoluts, Espanya té la segona xarxa d’AVE i la tercera xarxa d’autopistes més extenses del món; però per població, Espanya és líder mundial en les dues categories. Era realment necessari construir tot això?

“España: error de sistema” neix de la indignació del fotoperiodista Marc Femenia al comprovar les conseqüències de la bombolla immobiliària, el malbaratament en infraestructures i la corrupció política.

Fitxa:

Marc Femenia

“España: error de sistema”

Dissenyat per Lucia Joglar Ongay, Gina Rosquelles i corregit per Elena Lázaro.

2017

Primera edició

Pol·len Edicions

ISBN 978-84-1682-82-10

Idioma: Castellà

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER