Es presenta la primera edició del Postgrau d’Economia Social i Solidària de la UAB

No Comment

La UAB oferirà durant el 2018 la possibilitat de cursar la 1a. edició del Postgrau d’Economia Social i Solidària. L’objectiu principal d’aquest postgrau que s’ha creat és el de construir un marc conjunt d’aprenentatge, formació i debat al voltant d’aquesta altra manera de fer economia.

Aquest postgrau sorgeix de la cooperació entre l’àmbit universitari (UAB), l’administració local (Ajuntament de Sabadell) i el teixit associatiu i societat civil del territori (Teler Cooperatiu). A més a més d’aquestes entitats, compta amb el suport de: Federació Cooperatives de Treball de Catalunya, Ateneus Cooperatius/Ateneu Cooperatiu Vallès Occidental/Programa Aracoop, Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa, Fundació Seira, Fundació Roca i Galès, Xarxa d’Economia Social-XES, Fundació Autònoma Solidària-FAS.

Demà divendres 24 de novembre tindrà lloc, a les 12.30 hores a la sala de graus de la Facultat d’Economia i Empresa de la UAB (C/ dels Emprius, 2-Campus de Sabadell), una roda de premsa de presentació d’aquest Postgrau d’Economia Social i Solidària.

Hi assistiran a la presentació:

  • Glòria Estapé, Professora Titular Departament Empresa de la Facultat Economia i Empresa de la UAB.
  • Rosa Garcia, Professora Departament Economia Aplicada de la Facultat Economia i Empresa de la UAB.
  • Eduard Navarro, regidor de Treball i Empresa de l’Ajuntament de Sabadell).
  • Eudald Griera, Teler Cooperatiu.
  • Guillem Perdrix, Director de la Federació Cooperatives de Treball de Catalunya.

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER