‘You say tomato’: la comèdia d’èxit arriba a Terrassa!

No Comment

El CAET porta al Teatre Alegria l’exitosa i premiada ‘You say tomato’

Després de la gira per Catalunya i de fer temporada a Buenos Aires, la comèdia protagonitzada per Anna Moliner i Joan Negrié aterra al Teatre Alegria aquest diumenge a les 18h

Al text de Joan Yago, guardonat amb el premi crítica Serra d’Or al millor text teatral, els personatges s’adonen que la vida somiada no és la que tenen i s’hauran de plantejar què fer.

El proper diumenge 26 d’octubre el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa – CAET presenta You say tomato, una comèdia intensa i humana escrita pel jove dramaturg mallorquí Joan Yago que li va valdre el premi crítica Serra d’Or al millor text teatral escrit en català. L’actriu Anna Moliner i l’actor Joan Negrié són els encarregats de portar-la a escena sota la direcció de Joan Mª Segura

You say tomato és un diàleg còmic amb música lleugera de fons: un duet musical que és a la vegada un duet vital. Sense complexos, l’obra reflexiona sobre la felicitat en les relacions de parella i, en general, sobre tot allò que ens trobem en el moment de deixar enrere la joventut i els somnis. Després d’una gira d’èxit per Catalunya i de visitar l’Argentina, You say tomato que pren com a referents l’Ay! Carmela de José Sanchís Sinisterra o El viaje a ninguna parte de Fernando Fernan Gómez, arriba al Teatre Alegria aquest diumenge a les 18h.

Abandonar el somni o lluitar-lo fins al final?

“I si ara, simplement, ho deixéssim estar?” Aquesta és la pregunta a la qual s’enfronten els protagonistes de You say tomato, en Santi i la Rosó, que ho han donat tot per aconseguir el seu somni però que ara, amb 37 anys, es pregunten si ha valgut la pena. Renunciar a amics, oci i aficions, regalar vacances, travessar el país en cotxe un cop i un altre, actuar a locals ruïnosos, deixar-se la pell a cada concert… I, al final, acabar-se adonant que la vida somiada no és la que tenen.

You say tomato és una obra que empatitza amb l’espectador, que es fa les mateixes preguntes que ell i que afronta, amb un somriure, el moment de la maduresa.

Un duet vital

A l’obra de Joan Yago, en Santi (Joan Negrié) i la Rosó (Anna Moliner) porten 10 anys vivint junts. La seva història d’amor va començar juntament amb un trepidant projecte musical que els havia de portar, un dia o altre, al capdamunt de l’escena catalana. Però aquest dia no ha arribat mai.

Avui, abans del concert, no tindran més remei que preguntar-se cap a on va el seu projecte musical, cap a on va la seva història d’amor i quina de les dues coses està destruint a l’altre.

 

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER