Castells de 7 dels Castellers de Terrassa a Santa Coloma

No Comment

El passat diumenge 26 de novembre, els Castellers de Terrassa van actuar a Santa Coloma de Gramenet en motiu de la Trobada de final de temporada organitzada per els amfitrions, i fillols dels egarencs, Castellers de Santa Coloma i els Castellers de Castelldefels.

Els Castellers de Terrassa van obrir la seva actuació amb dos pilars de quatre seguits d’un nou tres de set que va presentar un gran control de mides, demostrant que el castell no suposa un repte per a la colla. En segona ronda, els blau turquesa van firmar un quatre de set amb l’estrena d’una jove quarta. Tot i presentar una rengla lleugerament oberta i un ritme lent el castell es va descarregar amb total normalitat. En tercera ronda, degut a la poca afluència dels egarencs a causa de la tardana data de l’actuació, s’han decantat per acabar amb el quatre de sis amb el pilar aprofitant per provar una nova combinació i l’estrena d’un segon al pilar. Castellers tancaren la seva actuació amb un pilar de cinc que va requerir de certa èpica i que, tot i presentar alguns problemes a nivell de segon i terç al llarg de l’execució, es va poder descarregar gràcies al gran treball del tronc.

Els Castellers de Santa Coloma van obrir la seva actuació amb un pilar de quatre aixecat per sota. En primera ronda van completar el tres de sis i en segona ronda; amb un previ intent desmuntat; el quatre de sis, ambdós els segons que completen aquesta temporada. En tercera ronda van descarregar el tres de sis amb el pilar que enguany no havien descarregat. Van acabar la seva actuació amb un pilar de quatre.

Els Castellers de Castelldefels van obrir la seva actuació amb dos pilars de quatre seguits d’un tres de set. En segona ronda, els grocs, van descarregar el dos de sis i han tancat les tres rondes amb el quatre de sis. Van acabar amb dos pilars de quatre.

Aquesta era la última actuació dels Castellers de Terrassa, on acabaven una gran temporada on han firmat onze castells de vuit (sis quatres de vuit i cinc tresos de vuit). Ara els blau turquesa entren a les merescudes vacances de Nadal encara que mantindran assajos com a Escola de Castells fins el divendres 15 de desembre.

Resum de l’actuació:

Castellers de Santa Coloma: p4ps 3d6 4d6 3d6a p4
Castellers de Castelldefels: 2p4 3d7 2d6 4d6 2p4
Castellers de Terrassa: 2p4 3d7 4d7 4d6p p5

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER