[Joan Tamayo] Otel·lo als Amics de les Arts!

No Comment

No us perdeu fins al 30 de desembre a la Sala de Teatre dels Amics de les Arts, la posada en escena de la comèdia del dramaturg nord-americà Ken Ludwig que triomfa als teatre de Nova York “Deixeu-me un tenor”. Dirigida magníficament per la Maria Miralda i interpretada pels actors i actrius del Grup de Teatre dels Amics de les Arts.

Com diu la seva directora al programa de mà, fer el que fem cada dia, és el que ens dóna la força més gran”, i si ara toca una comèdia rodona, ben escrita, ben dirigida i ben interpretada, per poder passar una bona estona, poder riure i poder fer una mica de teràpia, per tal de descarregar les nostres emocions de tanta convulsió irracional que ens envolta en aquests moments, endavant doncs!

En escena veureu a dos Otel·los, sí dos!, escapats de la meravellosa opera de Verdi amb texts de Shakespeare, corrent per un escenari, en mil i una escenes divertides, un guirigall de malentesos i despropòsits, que et mantenen contínuament amb el somriure a la boca. Una bona simfonia en forma de farsa, molt ben dirigida i conduïda, pel sempre segur i efectiu quadre d’actors, actrius i col·laboradors i col·laboradores del Grup de Teatre dels Amics.

No us ho penseu dues vegades. Aneu a veure “Deixeu-me un tenor” als Amics de les Arts de Terrassa. No us penedireu!

Joan Tamayo Sala
advocat

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER