Xerrada: “Diàleg entre noves economies: present i futur. Trobades i diferències: economia col·laborativa, ESS i Procomuns”

No Comment

El dijous 30 de novembre a les 18:30 tindrà lloc la xerrada “Diàleg entre noves economies: present i futur. Trobades i diferències: economia col·laborativa, ESS i Procomuns” al Centre Cívic Montserrat Roig.

Am l’objectiu de donar a conèixer l’economia col·laborativa, els procomuns col·laboratius, l’economia P2P, i la seva relació amb l’ESS, es proposa una xerrada entre els ponents Rubén Suriñach (XES Catalunya) i Aleix Quintana (Communia), moderada per: Santi Martínez Illa (Som Energia)

En aquesta activitat de la Terrassa Cooperativa es tractaran els següents temes:

  • Diàleg entre diferents visions dins les economies transformadores: l’economia col·laborativa, l’ economia social i solidària, l’ economia P2P i els procomuns col·laboratius.
  • ¿Quins són els reptes que té l’economia col·laborativa i altres noves economies?
  • ¿Com pot l’Economia Social i Solidària arribar a més gent?
  • ¿Com es solucionen les vulneracions de drets laborals i socials que hem conegut per part de plataformes col·laboratives?

Per poder gaudir de l’activitat  us heu d’inscriure a la web http://www.terrassa.cat/terrassacooperativa o directament a través de l’enllaç https://aoberta.terrassa.cat/tramits/ferTramit.jsp?id=7860

Deixa un comentari