L’últim curs de la Terrassa Cooperativa es queda curt de temps

No Comment

El passat dilluns 27 de novembre es va dur a terme l’ultima activitat dirigida a empreses i emprenedors del programa de la Terrassa Cooperativa.

“Troba l’Equilibri emocional” va ser un curs exposat per Toni Santander i Marta Prat de PREAD, on els assistents van poder prendre consciència de la importància de les emocions a l’hora de gestionar tant la vida com els projectes personals o empresarials.

Sota la veritat científica que el cervells té dues funcions, la supervivència i la felicitat, amb la qual cosa interpreta les vivències segons l’estat en el que es trobi, com l’estrés o la por i la vergonya, per exemple.

Presentant un problema d’ansietat real, en Toni, va mostrar com afecta a la qualitat de vida d’una persona que pateix un quadre així, i la Marta va mostrar com i perquè hi passa.

La importància de prendre consciència de com es sent una persona quan fa qualsevol activitat i com li afecta això és molt important per no caure en adicions o quadres d’estrés , ansietat, angoixa o depressió.

Prendre un temps diari o setmanal en avaluar-se internament és molt important, i en la vessant empresarial encara més on la frustració, l’estrés i el cansament s’acumulen exponencialment.

 Els assistents van gaudir de tècniques que poden posar en pràctica, però el temps del taller va deixar amb ganes de més al públic.

Related Articles

Deixa un comentari