Nova Jazz Cava tanca 2017 amb novetats, el 6è FormatJazz i un “Especial Nadal”

No Comment

Àlbums com Underpool 5, White Pepper i Swinging Love, sonaran a Terrassa; Another Way es transforma en banda neo soul; estrena de l’espectacle Djavan É Nos i el 6è Format Jazz amb Urutaú de Rocio Faks & Guillermo Gómez, el desembre a la Nova Jazz Cava.

Després de nou anys de carrera, dos LP’s en forma de maqueta i més d’un centenar de concerts,  Another Way aposta fort pel neo soul, un estil que els inspira i apassiona.  El 2017 publiquen dos nous singles Little One i Dreamland i amplien banda en els seus directes.  Els descobrirem.  També estem d’estrena amb Djavan É Nos, un espectacle en homenatge a una de les icones de la Música Popular Brasilera (MPB) dels últims cinquanta anys. El projecte reuneix per primera vegada a la Nova Jazz Cava un octet de joves promeses il.luminats pel músic carioca. I la fusió de flamenc, bolero i son arriba de la mà de De la Carmela Quartet.

Presentacions discogràfiques amb Underpool 5, el resultat de la trobada de quatre grans músics que coincideixen per primera vegada a l’estudi i comparteixen el lideratge d’aquest projecte proposat pel segell barceloní dins del Cicle Underpool als Clubs. Gaudirem escoltant la personalitat d’un quartet explosiu amb Gorka Benítez, Roger Mas, Martin Leitón i Ramon Prats y un repertori eclèctic on el comú denominador són interpretacions serenes i plenes de força.

Quin seria el resultat al fusionar algunes de les perles musicals que contenen dues obres mestres amb la manera d’interpretar, plena de matiços i sensibilitat, de la Laura Simó i els originals arranjaments de Nito Figueras? El resultat és White Pepper, nou disc i homenatge personal i eclèctic, des de la passió i el respecte, a dues joies musicals, les més importants de John Lennon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Star: SGT PEPPER i WHITE ALBUM. I la tercera novetat discogràfica del més arriba amb Zazu. Swinging Love serà l’eix central de la sessió de swing ballable d’aquestes Festes.

Torna el 6è FormatJazz

El Urutaú és un ocell que es caracteritza per ser un excel.lent cantor. Aquest projecte que porta el seu nom pretén recollir una música que es forma entorn a la flora i la fauna de Sudamèrica d’on és originari. Cançons que recorren des de Perú passant per Uruguai i Argentina, així com alguns clàssics de la música francesa transportats a milonga o ritmes llatinoamericans. Rocio Faks i Guillermo Gómez ens oferiran a duet de veu i guitarra aquestes composicions en el marc del FormatJazz 2017, la 6a edició de la singular degustació de formatges artesans catalans maridats amb vi del Priorat. 

Per Nadal regala música, regala cultura

El pianista i compositor Jordi Sabatés reuneix Toti Soler, Carles Benavent i els Simó, Laura i David a “Happy Reunion”. Una trobada inèdita i sorprenent per a l’estrena del programa especial de les festes nadalenques. La vocalista egarenca Maria Betriu estrena “Gershwin i Jobim” amb el quartet de Cordes del Món. Les nadales orquestrades arriben per Nadal i Sant Esteve amb el show “Rock-a-bell Christmas Party” de la súper Barcelona Big Blues Band & Miryam Swamson i Els Tres Tenors tornen a casa aquests dies amb música de pel.lícula: Casares, Gagliardi, Joaniquet “Plays Hollywood”.  Per Cap d’Any, festa amb els Old Cats Swing Band i Trescatorze Dj i per Reis el ritme trepidant de la 14ena edició de la trobada internacional Blues & Boogie Reunion 2018, amb Bob Seeley (Usa), Lasse E. Jensen (Din), Ben Waters (Ang) i Lluís Coloma Trio (Cat).

Related Articles

Deixa un comentari