Malarrassa celebrem amb goig i envoltats d’amics el nostre tercer aniversari

No Comment

Una vetllada per recordar. Fou un gran èxit de participació i d’alegria el que vam viure el passat divendres, a la trobada a què havíem convidat des del mitjà Malarrassa, per celebrar els tres anys de vida des de l’edició del primer número en paper. Va ser divendres a l’Ateneu Candela, amb una seixantena de persones, on vam estar acompanyats de diversos col·laboradors, amics, i diversos representants del món associatiu, polític i veïnal de la ciutat.

(Agraïments per les fotos a Esther Nosás)

Durant la salutació inicial, a més d’un breu recordatori del que han 3 anys d’activitat intensa protagonitzada pels col·lectius socials, culturals, polítics i veïnals a la ciutat, vam recordar també la necessitat de fer possible entre tots l’existència d’un mitjà cooperatiu que estigui proper al món l’activisme de Terrassa, amb totes les seves visions.

Alhora, vam fer una crida a seguir col·laborant per fer realitat aquest projecte, que necessita de la implicació, també amb l’aportació de recursos, de tothom qui creu i aposta per un mitjà de proximitat, de qualitat i amb desig de que sigui una realitat establerta a la ciutat.

La vetllada fou amenitzada per la banda local INUK, amb una proposta de sonoritat folk que va enlluernar el públic assistent. Un cop finalitzat el concert, vam compartir una bona estona de converses i pica-pica amb tots els amics i amigues que ens acompanyaren a l’Ateneu Candela.

Malarrassa agraïm també totes les nombroses mostres de suport rebudes, algunes d’elles arribades a través de les xarxes socials, que ens referma en la nostra idea de seguir endavant i creixent. Moltes gràcies a tothom!

Deixa un comentari