Obres de Bach i Haydn en una nova edició del concert de Santa Cecília per a Gent Gran

No Comment

Va ser organitzat per la Casa Vapor Gran de Mútua de Terrassa-Fundació Vallparadís i el CEM Escola de Música-Grau Professional


El passat divendres 24 de novembre va tenir lloc el ja tradicional Concert de Santa Cecília per a la Gent Gran de la ciutat, a la Residència per gent gran Casa Vapor Gran. Es tracta d’una proposta nascuda col·laboració entre el CEM Escola de Música-Conservatori Professional i la Casa Vapor Gran de la Fundació Vallparadís, iniciada l’any 2015.

El concert va comptar amb l’actuació de diversos alumnes de Grau Professional del CEM, components del Trio de Corda Brudatte del CEM, amb Enric Ribot al violí, Rubén Quiñones a la viola i Gina Grimalt al violoncel. L’entrada era lliure i van assistir-hi una cinquantena de persones, una part residents a la Casa Vapor Gran i també altres persones grans de la ciutat.

Durant el concert, es van poder escoltar obres de Bach, Haydn i Schubert. Els avis i àvies van gaudir molt de la vetllada, amb molta curiositat i interès tant pels instruments com pel repertori, i els alumnes van viure també una experiència molt enriquidora.

Aquesta cita anual té per objectiu obrir la festa de Santa Cecília a les persones grans de la ciutat, com a regal i oportunitat per a acostar-se per un dia a la música i gaudir de tot el que ens aporta. La Casa Vapor Gran de la Fundació Vallparadís i el CEM ja estan preparant més concerts que tindran lloc durant els propers mesos.

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER