Eina Cooperativa ofereix dos Casalets aquest Nadal

No Comment

L’entitat l’Eina Cooperativa ha programat dos casalets de Nadal amb l’objectiu de donar sortida a les famílies que han de conciliar la vida laboral amb les festes escolars nadalenques.

Ambdós casalets es realitzaran a l’escola Bisbat d’Egara, estan oberts a tothom i es realitzaran els dies 27, 28, 29 de desembre, 2, 3, 4 i 5 de gener de 9h a 14h, amb servei gratuït de 8:30h a 9h. La inscripció es pot realitzar a partir del dia 11 de desembre a través de la web de l’Eina Cooperativa i es podrà triar realitzar tot el casalet, una setmana o dies esporàdics.

Es tracta de dos casals totalment diferents per tal de poder a escollir. Per una banda, un Casal Lúdic on es realitzaran tallers específics, activitats, jocs i sortides relacionades amb el Centre d’Interès “Un Viatge Intergalàctic. Va adreçat a infants de P3 fins a 6è de Primària. El preu de tot el casal són 101€, setmana de 3 dies 45€, setmana de 4 dies 60€ i dia esporàdic 18€.

D’altra banda, hi haurà un Casal Esportiu Futbol Sala que s’ha programat conjuntament amb el Club de Futbol Sala Isur-La Font Màgica. En aquest casal es realitzaran jornades de tecnificació d’aquest esport. Va adreçat a infants de P5 fins a 2n d’ESO. El preu de tot el casal són 104€ (inclou samarreta esportiva), setmana de 3 dies 48€, setmana de 4 dies 63€ i dia esporàdic 20€.

Els casalets els duran a terme professionals amb titulació oficial, tots els monitors i monitores disposen de la titulació de Monitor/a del Lleure i cada casalet disposa d’un Director/a amb la titulació de Director/a de Lleure. En el casalet de Futbol Sala, a més, els monitors/es disposen de la titulació de Monitor/a de Futbol Sala i el responsable disposa de la titulació d’Entrenador de Nivell I i Coordinador de Futbol Sala emès per la Federació Catalana de Futbol.

Deixa un comentari