Videodrome fosc, la seva aportació al Halloween

No Comment

Videodrome_Lords of Salem_Mad DoctorAvui dimecres, 29 d’octubre (21:30h, Ateneu Candela) Videodrome farà la seva aportació personal al Halloween amb la projecció de dues obres fosques que posaran els pèls de punta als Videodromers presents.

Començarà la nit amb la projecció del curtmetratge d’animació The Mad Doctor (1933), una comèdia de terror en la que un científic boig (Mad) captura a Pluto amb la intenció de tallar-li el cap i unir-lo a una gallina per tal de veure si dels ous neixen gallines amb cap de gos. Salvarà en Mickey Mouse al seu gos?

Ben entrada la nit ens endinsarem al món de The Lords of Salem (2012), un thriller psicològic de terror dirigit per Rob Zombie, director premiat amb el premi honorífic del Festival de Sitges d’enguany, i protagonitzat per Sheri Moon Zombie, Christopher Knight, Dee Wallace, Clint Howard, Udo Kier, Barbara Crampton, Maria Conchita Alonso i Lisa Marie. Salem (Massachusets) era el centre neuràlgic del mal on les bruixes celebraven els seus aquelarres antany. En l’actualitat, sembla una ciutat normal; però, quan la protagonista (Heidi) rep un vinil promocional d’una banda anomenada The Lords i el punxa en el seu programa de ràdio de rock dur, comença a tenir malsons i al•lucinacions.

Unes propostes que, sens dubte, no deixaran indiferents abans d’anar a dormir…

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari