El Bitxo del Torrent Mitger comença la celebració dels 30 anys aquest diumenge 22 de febrer

No Comment

cartell aniversari bitxo torrent mitjer17 de febrer, fa exactament 30 anys que el Bitxo es va donar a conèixer a la ciutat.
La colla farà actes durant tot l’any, però aquesta dada converteix el dia d’avui en un dia especial per la colla: Es l’aniversari del Bitxo … l’aniversari de totes les persones que el fan viure directament a la colla i també de totes aquelles que viuen i treballen la cultura popular, igual que de la ciutadania que es reconeix i s’hi identifica.

L’aniversari és un bon moment per recordar tot fent memòria dels moments importants per a la colla. És també un bon motiu per plantejar-se nous reptes, dibuixar les línies per on seguir caminant i mirar endavant tenint clar on volem anar.

Felicitats colla !!

Ja ho tenim a tocar ! Aquest diumenge 22 primer acte del 30è aniversari del Bitxo !!

Confirmats els següents grups de cultura popular de la ciutat que ens acompanyaran en aquest dia tan especial:

– Gegants de Terrassa
– Pàjara
– Diables de la Maurina
– Drac i Bruixes de can Boada
– Esplai la Fera, de Poblenou
– Treure ball
– Bastoners de Terrassa
– Diabòlics d’Ègara
– Geganters antic poble de St. Pere
– Colla Jove Diables de St. Llorenç

A les 12:00h tindrà lloc la inauguració del monòlit commemoratiu del 30è aniversari, a la zona enjardinada del c/ Terque. Seguidament, Cercavila amb grups de cultura popular, fins la Plaça de la Cultura, amb la que recordarem la primera cercavila que va fer el Bitxo, el dia que es va donar a conèixer a la ciutat ara fa 30 anys.

A partir de les 13:ooh, balls de lluïment dels grups participants i torn de parlaments a la Plaça de la Cultura. Tot seguit hi haurà un  refrigeri pels assistents.

Us esperem a tots !!

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari