Xerrada i solidaritat, Vaga de tècnics Telefònica-Movistar, dijous 28 al Candela

No Comment

Dijous a les 19h, al carrer Montserrat 139 de #Terrassa. Els tècnics de contratas, subcontratas i autònoms que treballen per a Telefónica-Movistar porten 50 dies de vaga indefinida per lluitar contra la precarització i l’abús de la companyia cap a les treballador@s.vagatelefonics

Aquest dijous a les 19h a l’Ateneu Candela, treballadors en vaga de Terrassa ens explicaràn els perquès de l’anomenada “revolució de les escales”.

Aquest és el mail que ens ha fet arribar l’Albert, treballador en vaga, amb el qual us convida a participar-hi:

“Hola, sóc un dels vaguistes de Movistar, el 7 d’Abril vam començar una vaga que ens hem adonat que va molt més enllà de la nostra situació, més enllà dels nostres problemes.

Vam començar sols un camí aquell dia, sense saber que és el que ens trobaríem. Ens hem trobat amb cosses meravelloses i amb coses que ens han fet apendre i ser més forts”.

“Ens han baixat el sou un 30% i això ens deixa en la insuportable situació de haver de treballar 6 dies per setmana, mes de 12 hores per dia, i guanyar nets, no mes de 800 €… Aquest podria ser un dels eslògans del nostre moviment, però en temin molts mes, i tenim moltes mes cosses per explicar. Una d’elles es que vosaltres, la gent dels moviments socials, ens esteu acompanyant en tot aquest camí”.

“Si en voleu saber mes, no dubteu de vindre a l’Ateneu Candela, el dijous vinent 28 de Maig a les 19 h”.

Related Articles

Deixa un comentari