[V. Gutiérrez] El 27-S quina Catalunya volem? De progrés o d’estancament?

No Comment

Benvolguts companys i companyes, no sóc gaire d’escriure en les planes dels diaris però en aquesta ocasió sí s’ho val.

El perquè, és ben senzill:

-En aquestes eleccions ens estem jugant el nostre futur tot en una carta. Dic això, donat el procés electoral decisiu -encara que a alguns no els agradi- i que ja portem molts anys d’estancament polític sense poder decidir realment com volem que sigui la nostra nació catalana.

Els catalans i catalanes volem viure en llibertat i amb això el que vull dir és que no tenim por del que vindrà, ans al contrari.

No ens fan por les pensions perquè no les perdrem, no ens fa por Europa perquè seguirem sent-ho, no ens fa por perdre l’euro, no ens fa por la pobresa ni cap estupidesa de les que ens volen fer arribar des de Madrid.

Som gent combativa i pacífica que sortim al carrer i que volem viure en ferma llibertat sense opressió ni imposicions de l’Estat espanyol.

Amb això vull dir clarament que si volem la llibertat, la única sortida que tenim és una Declaració unilateral d’independència i la desconnexió, progressiva o no, amb l’Estat Espanyol.

Catalans i catalanes, si voleu guanyar en qualitat de vida, la independència es l’autèntica solució i no val badar amb la via morta dels federalismes del PSC-PSOE, o similar ni amb “noves” opcions com Catalunya sí que es pot -però no vol- amb la falsa ambigüitat de sempre, notis la Ramoneta i la seva amiga… No!

Ara si volem ser lliures d’una vegada per totes cal anar a votar amb força i cal fer-ho per Junts pel Sí o la CUP, perquè ambdues forces faran que visquem en una Catalunya lliure, republicana i benestant.

Bandera Negra. Viurem lliures o morirem. Visca Catalunya Lliure!

Víctor Gutiérrez
membre de SI Terrassa i del Consell de Joves de Terrassa

Related Articles

Deixa un comentari