[Miquel Mallafré] Dimiteixi ara, aprofiti l’ocasió

No Comment

Reconec que dir-li això a un individu que encara és President -provisional- i que acaba de guanyar unes eleccions en un país on no dimiteixen ni els llums de carbur, sembla una mica fort, però puc assegurar que seria el més sensat donada la situació.

Vostè, ara ja farà un mes que manté un pols amb qui calgui per tal de no deixar la poltrona, especialment amb el BCE a través del seu camarlenc Luís de Guindos, en un intent de voler dur a terme alternatives diferents a les que des d’Europa i les seves institucions li diuen i l’aconsellen que faci, però té un problema, ha perdut la majoria absoluta. Si com a país estem a l’Europa-CEE, les decisions que prenen a nivell intern els nostres governants, no poden ni deuen ser contraposades i doloroses per a la resta de l’Europa-CEE. Aquesta cosa tan simple d’entendre és un repte per a vostè sr. Rajoy i el seu equip, sembla ser que encara no ho tenen clar, i com era d’esperar, ja ha començat a fer coses rares, contra natura, per no esmentar la gran quantitat de contradiccions per fa referència al famós “objectiu de dèficit” imposat per Brussel·les des que vostè va aparèixer. No cal penetrar massa a fons en la rumorologia, de com estan tots vostès dins del PP, això en aquests moments no és massa rellevant. El que a priori sí que és més rellevant i dolorós, és el correctiu electoral brutal que ha rebut, i vostè, com si plogués. Vostè està enconat en no reconèixer que ha perdut, i segueix aferrat a una cadira sense cap mena de rubor ni cap mirament davant tota un població, com si la cosa no anés amb vostè. “L’única cosa ‘sensata’ és que jo continuï governant”, acaba de deixar anar. Tothom ja està acostumat a les mostres de despropòsits continuats per part d’un percebe (no l’estic insultant, simplement l’adjectivo) com vostè, un gran expert en casos com Bankia, la Contra-Reforma Laboral, la Contra-Reforma de l’Educació, les infinites retallades en Sanitat i el desmantellament del Model Sanitari i la Seguretat Social, la Contra-Reforma de la Funció Pública, i a saber totes les que ens ha perpetrat.

Seriosament, qui collons s’atreveix a fer govern amb un individu com vostè? Des d’Europa li van demanar reformes, això ningú en dubta. Però no que fes unes reformes per desmantellar tots els ressorts de l’Estat i la Societat del Benestar. Li van dir, cito textualment: “Flexibilitzi el mercat del treball per fer-lo més dinàmic i facilitar la generació de treball”; i vostè ho va entendre -com sempre- a la seva manera, o sigui: “Aquesta és la meva per retallar drets de treballadors, esquerranosos i abaixar-los els fums a aquests captaires, per així les elits de la dreta de tota la vida poder dominar a tota aquesta xusma. Facilitarem els acomiadaments per que els surti gratis als empresaris i, així farem net”. Com sempre, sr. Rajoy, la va tornar a cagar, el que va fer no ho volia ni la dreta més cavernícola, i encara menys l’alemanya o la francesa. Ells ja ho van aclarir, no se li va demanar això. Com es pot fer un govern mínimament presentable amb vostè pul·lulant per allà el mig?

També se li va dir, cito textualment: “Retiri i faci el favor de repatriar a totes les tropes que té escampades per arreu del món, que els teus aliats no tindran cap problema per entendre’t, i de passada fes una reducció de 38.000 milions d’euros en despeses militars, ho pots fer perfectament, junt amb el que et gastes al dia tenint fora a les tropes, t’estalviaràs més de 55.000 milions d’euros anuals i, així no hauràs de tocar o retocar res més”. Què va fer vostè sr. Rajoy? Doncs sense tallar-se ni un pèl va passar-se pel folre el que li va dir Europa i els seus consells, i com qui no vol la cosa va retallar i retallar en Educació i Sanitat per aconseguir els 38.000 milions primaris més la resta, a més de carregar-se de passada els pilars fonamentals del desenvolupament i el creixement d’un país com Espanya. L’Educació i la Sanitat, tan necessitades de bases fortes on recolzar-se per traure el país de la crisi. No era pas el que li van demanar des de’Europa-CEE, de ben segur que no.

La dreta espanyola de tota la vida -a la que vostè tan meravellosament representa-, mai ha cregut en l’Educació Pública, “per això existeixen els nostres col·legis privats per a les nostres elits”. Tampoc ha cregut mai en la Seguretat Social i la Sanitat Pública, “per això ja tenim els nostres hospitals privats, i els nostres empresaris ja tenen plans privats de pensions, que junt amb les retallades de sous que hem fomentat, els esclaus amb nòmina ja podran augmentar els fons anuals als seus plans de pensions, i amb el que sobri, podran agenciar-se un altre finca on passar les vacances”.

Encara no s’ha assabentat que tothom ha perdut la poca paciència i la poca confiança en un ser com vostè, un individu que només sap anar a la seva puta bola. Vostè solet i el seu equip ha aconseguit cabrejar a tres quartes parts d’Espanya en un temps rècord, però també ho ha fet amb l’Europa-CEE i el BCE. És que ni fet a posta. Les seves gatades i les del seu equip de govern, són massa llargues d’explicar en poques línies, però el que queda clar és el gran ridícul que ha fet Espanya davant el món sencer durant el seu mandat. Recorda aquell viatge que va fer el “hàmster” Sáenz de Santamaria als EE.UU., per veure al FMI, al Secretari del Tresor i al Club Bildelberg, per demanar-los diners a tots ells, passant per sobre de la pròpia Europa-CEE a la qual Espanya pertany, i al propi BCE? No ho podien haver fet ni pitjor ni de forma més nefasta. Demanar diners a organismes extracomunitaris, diner que li negava Brussel·les i el BCE per no voler fer-los ni puto cas, això ens demostra molt a les clares que la seva tossuderia i ignorància junt amb la del seu partit corrupte no té límits. Tots els seus erràtics moviments fets a la brava, han deixat el seu govern en evidència quasi bé sempre. Què més necessita “demostrar-se a sí mateix”? No en té prou amb tantes evidències? Encara no té assumida la frase: “la ignorància és molt atrevida”? Vostè és capaç de fer un pols amb l’absurd i guanyar-lo, amb un parell, sí senyor. Diria que no s’ha llegit ni el Príncep de Maquiavel, i encara menys L’art de la Guerra de Sun-Tzu, ni que sigui en alguna versió de butxaca. Això de llegir i pensar, cansa molt. Vostè no es bellugui del Marca.

De totes maneres a veure qui és el guapo que el fa entrar en raó a vostè i el seu equip, per fer-los desistir d’un impossible. Al final -com sempre- seran les circumstàncies, els déus o la seva inèrcia d’ameba la que faran que desisteixi. Quedaria molt millor que reconegués que el monstre de la crisi l’ha superat per complert, que “és massa arròs per tan poc pollastre”, i que vostè no sap afrontar res sol que no vagi més enllà del cabreig de la població, el cabreig d’Europa-CEE i BCE, pidolant fora d’Europa i, fent-se l’idiota o el sord -paper que broda- davant el bram diari de l’oposició política, tots els analistes d’aquí i d’allà, dels moviments socials i el d’un llarg etcètera. Vostè no va saber remar junt amb ningú sense excepció per poder superar la tempesta. A més com que desconeix el què vol dir humilitat, dignitat i coherència, a qui vol estafar per posar-se al seu costat durant quatre anys més sr. Rajoy? Ciudadanos-C’s, encantats, però aquests són la nova dreta passada per la tintoreria.

Facis el favor a vostè mateix i de passada a tots nosaltres, dimiteixi ara i convoqui unes noves eleccions generals abans que sigui massa tard, o és que vostè és l’únic que encara no sap allò de que si votar servís per a alguna cosa ja estaria prohibit?

Miquel Mallafré

Related Articles

Deixa un comentari