Els Castellers de Terrassa fan una gran actuació a Esparreguera

No Comment

Diumenge, la colla va desplaçar-se a Esparreguera amb motiu de la festivitat de Santa Eulàlia; com comença a ser tradició cada cop que s’actua a Esparreguera, un grup de castellers va fer a peu el trajecte que separen les dues poblacions.

L’actuació va començar a la una del migdia davant l’església que porta el nom de Santa Eulàlia, alçant dos pilars de quatre els Castellers d’Esparreguera, i dos pilars de quatre més, un d’ells aixecat per sota, els Castellers de Terrassa.

El 5d7 descarregat de Castellers a Esparreguera. Foto CdT El 5d7 descarregat de Castellers a Esparreguera. Foto CdT

La colla bordeus va aconseguir estrenar els seus primers castells de set de la temporada. Tot i no re-editar el quatre de set amb agulla o el cinc de set que sí havien aconseguit anys anteriors, van mostrar estructures sòlides. Les circumstàncies climatològiques de la jornada, marcada pel vent, tampoc van ajudar a facilitar les construccions de les dues colles a plaça.

Els Castellers de Terrassa van poder celebrar totes les construccions descarregades. En la primera ronda el cinc de set, seguit del quatre de set amb agulla, i a continuació el quatre de set per a tancar les tres rondes. En la ronda de pilars els blau turquesa van realitzar el vano de cinc.

L’actuació realitzada per la colla Egarenca a Esparreguera, mostra el treball de formigueta que estan fent; si fa dos anys van poder descarregar-hi el quatre de set amb agulla juntament amb el tres i el quatre de set; i el passat van descarregar-hi el cinc de set també acompanyat del tres i el quatre; aquest 2016 han descarregat en la mateixa diada els dos castells més difícils de les dues darreres actuacions.

La propera actuació per els Castellers de Terrassa serà el diumenge tretze de març a la Diada d’Inici de temporada dels Castellers de Badalona, actuant a plaça amb la colla local i els Castellers de la Vila de Gràcia.

Resum de l’actuació:

  • Castellers de Terrassa: p4 p4s, 5de7, 4de7a, 4de7, p4 p5 p4

  • Castellers d’Esparreguera: p4 p4, 3de7, id4de7, id4de7, 4de7, p4 p4

El dia anterior, dissabte, la colla va viure una jornada de convivència durant la qual es va acabar el projecte de decoració de la façana del local d’assaig del carrer Pasteur, completant el graffiti que ara mateix omple la totalitat de la façana, realitzat per l’artista local n’Albert Lopez (L.Co Studioart). També es van fer certs retocs i millores a l’interior de l’espai d’assaig, i finalment es va acabar la diada amb una calçotada que va cloure una bona jornada per enfortir llaços i lligams amb els nous membres que han entrat a la colla.

In : Cultura

Related Articles

Deixa un comentari