Els Minyons de Terrassa fan el 2 de 8 amb folre a Ordino (Andorra), i preparen Festa Major

No Comment
Vista espectacular del 2d9 f de Minyons a Ordino. Foto Minyons Vista espectacular del 2d9 f de Minyons a Ordino. Foto Minyons

Els Minyons de Terrassa fan el 2 de 8 amb folre a Ordino, al temps que 2 pilars als Llacs de Tristaina en el marc de la Diada del Pirineu

Els Minyons de Terrassa van actuar a la plaça del Comú de la parròquia d’Ordino (Andorra) juntament amb els locals, Castellers d’Andorra i els Pallagos de Conflent.

L’actuació va començar puntual a les 5 de la tarda del dissabte amb un 2 de 8 amb folre (foto) (el segon que els Minyons fan en terres Andorranes). En segona ronda van afrontar el 3 de 8 i van tancar les rondes de castells amb el 3 de 8.

Pilars de germanor als llacs de Tristaina. Foto Minyons Pilars de germanor als llacs de Tristaina. Foto Minyons

Diumenge les colles participants van realitzar la ascensió als llacs Llacs de Tristaina on van realitzar 2 pilars de 4 i un pilar de germanor juntament amb els andorrans i els nord-catalans.

Recta final fins a la Festa Major de Terrassa

L’últim sprint fins a la festa Major de Terrassa comença avui mateix en que els del carrer del Teatre assajaran de les 8 a les11 del vespre. Dimecres també assajaran, en aquest cas de les 8 a mitjanit.

La propera actuació dels malves serà la que realitzaran el proper diumenge a la Plaça del Rei de Barcelona juntament amb la Colla Jove de Barcelona i els Xicots de Vilafranca.

En la ultima setmana abans de Festa Major assajaran dilluns, dimecres i dijous per tal de preparar la primera gran cita de la temporada.

Related Articles

Deixa un comentari