TeC presenta l’acord per cedir el Cinema Catalunya al programa ‘Salvados’ sobre les refugiades

No Comment

Terrassa en Comú ha presentat l’acord de Junta de Portaveus per cedir el Cinema Catalunya a la iniciativa solidària del programa del televisió “Salvados” per estrenar el programa dedicat a l’Astral, el vaixell de salvament de l’organització Proactiva Open Arms. “Salvados” s’ha embarcat amb l’Astral per enregistrar un programa sobre la tasca que duen a terme i explicar la crisi humanitària que es viu a les aigües del Mediterrani. 

Salvament de refugiades. Foto Proactivaopenarms Salvament de refugiades al Mediterrani. Foto Proactivaopenarms

Davant la crida de “Salvados” a exhibidors i propietaris de sales per estrenar el programa sobre l’Astral amb la finalitat de finançar la tasca de Proactiva al Mediterrani i atès el compromís de l’Ajuntament de Terrassa en l’acollida als refugiats demanem a la Junta de Portaveus oferir al programa de televisió “Salvados”  les sales del Cinema Catalunya per dur a terme la iniciativa solidària per estrenar el programa dedicat al vaixell Astral abans de la seva emissió per televisió i divulgar la iniciativa a través de la taula de refugiats i del Consell de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Terrassa.

Proactiva Open Arms  és una de les organitzacions que ha decidit fer front a la situació provocada per la política de fronteres de la Unió Europea i la manca d’establiment de vies segures per a l’acollida de refugiats i dur a terme diferents projectes de salvament al Mediterrani. El darrer projecte ha sigut l’adquisició d’un vaixell – l’Astral-  per estendre la seva tasca a les rutes entre Líbia i Itàlia per salvar a les persones que busquen refugi a Europa. 

Related Articles

Deixa un comentari