L’Esquerra Independentista del Vallès presenta els actes per la Diada del proper 9 de setembre

No Comment

Les organitzacions CUP Vallès Occidental, Endavant, Arran, Alerta Solidària i el sindicat COS, convoquen a una manifestació el divendres a Sabadell amb el lema Desobeïm per la Independència


 

Ahir dimarts 6 de setembre va tenir lloc la roda de premsa de presentació dels actes de l’Esquerra Independentista per la diada del Principat al Vallès Occidental, que se celebraran el proper divendres 9 de setembre a Sabadell.EI Torre del Palau

Membres de totes les organitzacions convocants (les assemblees de la CUP del Vallès Occidental, Endavant (OSAN), les assemblees del Vallès Occidental de l’organització juvenil Arran, l’assemblea territorial del Vallès Occidental de la Coordinadora Obrera i Sindical i Alerta Solidària) han comparegut davant la Torre del Palau de Terrassa per presentar a la premsa els actes que celebraran i la campanya que estan duent a terme des del passat dia 31 d’agost.

 

Durant la roda de premsa s’han explicat els eixos centrals de la campanya, basada en:

  • La conquesta de la plena sobirania del poble treballador català en tots els seus sentits, per construir uns Països Catalans plenament lliures, feministes i socialistes.
  • La reivindicació de la desobediència com a única arma vàlida per possibilitar un canvi en l’actual marc legal i jurídic. Cal que la pràctica i la legitimació de la desobediència sigui l’estratègia central de tot procés independentista.
  • La denúncia dels intents d’allargar, canalitzar dins la legalitat vigent i, finalment, domesticar les demandes populars de sobirania i canvis en profunditat que el poble treballador català reclama.

S’han presentat, també, els dos actes centrals de l’EI per aquesta diada, que tindran lloc el dia 9 a Sabadell i que consistiran en una manifestació que sortirà de la Plaça Marcet a partir de les 20:00h, i que acabarà a les 20:30h a la Plaça Doctor Robert amb un acte polític en què intervindran membres de l’EI del Vallès i la Montse Venturós, alcaldessa de Berga.

La roda de premsa ha finalitzat amb una crida a la participació a les mobilitzacions en què participi l’EI en motiu d’aquesta diada, així com persistir en la mobilització com a única eina per conquerir els objectius que s’ha marcat el poble treballador català.

cartell desobeim per la independencia

Related Articles

Deixa un comentari