L’Alcalde ha d’informar puntualment sobre la reunió amb el Conseller de Salut, demana TeC

No Comment

Terrassa en Comú demana la compareixença de l’alcalde Jordi Ballart a la Junta de portaveus de l’Ajuntament de Terrassa, del pròxim dilluns 26 de setembre, per tal que pugui informar de manera precisa sobre la reunió que va mantenir el passat dimarts 13 de setembre amb el Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Sr. Toni Comín. En aquesta reunió s’havia de tractar, entre altres temes, el pla d’empresa del CST que es proposa aplicar davant la seva actual delicada situació econòmica.

CST façana

La formació unitària i grup d’oposició majoritari al Consistori considera que no és de rebut no tenir fins ara, transcorreguda més d’una setmana de temps, cap informació concreta de la mateixa, encara més sobre un tema com aquest tan important per a vida quotidiana de la població.

«És urgent conèixer la informació que el Conseller va traslladar al nostre alcalde per tal que l’equip de govern i l’oposició puguem establir una postura conjunta davant d’aquest pla d’empresa i els representants de l’Ajuntament de Terrassa la puguin traslladar al Consell de Govern en el qual es discuteixi i decideix aquest tema», exigeixen des de TeC.

«Volem recordar», afegeix el grup en un comunicat fet públic el dimecres 21, «que el Sr. Alcalde és un dels representants de l’Ajuntament de Terrassa al Consell de govern del CST, juntament el Sr. Xavier Lleonart, escollit pels grups de l’oposició, a qui també demanem que es convidi a la Junta de portaveus de dilluns». Considerant que l’Alcalde no hi és al Consell de Govern del CST en representació del govern, sinó de l’Ajuntament de Terrassa, TeC alerta que «té el deure i la responsabilitat de traslladar a tots els grups municipals de l’Ajuntament el contingut de totes les reunions i informacions vinculades al CST de què disposi per tal de què el seu paper sigui efectivament el de representant de tot l’Ajuntament i no a títol personal o com a representant únicament del govern».

Related Articles

Deixa un comentari