Els ‘blauturquesa’ a la Diada III Aniversari de Castellers de Viladecans

No Comment
2d7 descarregat dels Castellers de Terrassa. Foto CdT 2d7 descarregat dels Castellers de Terrassa. Foto CdT

Aquest passat dissabte 16 d’octubre a les 18h. de la tarda van actuar a Viladecans, amb motiu del tercer aniversari de la colla local, els Castellers de Viladecans, acompanyats dels Castellers de Sant Adrià i dels Castellers de Terrassa. Va ser una diada llarga ja que va acabar a les 20’30h pels intents de castells desmuntats, però que es va caracteritzar per la gran col·laboració entre les 3 colles a l’hora de posar-se a les pinyes de les altres colles.

Totes tres colles van iniciar l’actuació amb pilars de 4, els castellers de Terrassa amb 2 pilars, passadors amb 1 pilar i la colla local amb un pilar aixecat per sota.

A primera ronda van obrir l’actuació els blauturquesa amb un 4d7, molt ferm i sòlid però un pèl deformat. Cal remarcar que el tronc no tenia res a veure amb el que últimament composa el del 4d8, i va suposar una oportunitat per estrenar canalla i donar peu a que castellers no habituals al tronc poguessin aconseguir més rodatge, cara a un futur proper. A continuació la colla local va descarregar un 5d6, amb alguna dificultat a terços però ben resolta i tancant la primera ronda Castellers de Sant Adrià van intentar un 3d6a que van haver de desmuntar.

A segona ronda els castellers de Terrassa van fer la tretzena torre de set, dominada, sense que gires gens, ni s’hagués treballar més del compte, segurament la millor de les que han descarregat aquest any. Els castellers de Sant Adrià van descarregar un 3d6 dominant bé les mides, i que els hi va anar bé descarregar per poder reconduir l’actuació. La colla dels Castellers de Viladecans van intentar un 4d6a que van haver de desmuntar ja que bellugava més del compte.

A tercera ronda els castellers de Terrassa van descarregar el tercer 3d7 per sota de la temporada, el millor de la temporada. Un exemple de domini de gamma sencera. Passadors va descarregar un 3d6 amb l’agulla força bé. La colla local va acabar descarregant també un 3d6 amb l’agulla amb facilitat. Per finalitzar les rondes dels castells, els Castellers de Sant Adrià, Passadors, va descarregar un 4d6 un xic deformat però molt ben defensat ja que el tronc va dominar la situació.

4d7 Foto CdT 4d7 Foto CdT

A la ronda final de pilars es van alçar 3 pilars, un pilar de 5 blauturquesa, un pilar de 4 grana i un pilar de 2pd4 verd festuc, que a continuació van portar un pilar de 4 al balcó.

La setmana vinent es presenta intensa al local del carrer Pasteur. El proper cap de setmana la colla egarenca actuarà a la capital del Baix Camp a la diada dels Xiquets de Reus. Aquesta és una de les actuacions marcades en vermell al calendari dels blauturqueses, per la importància que aquests li atribueixen. L’any passat va suposar la recuperació del 3 de 8, i aquest any es treballa perquè sigui el de la recuperació de la torre de vuit, que ja van carregar enguany al concurs de castells de Tarragona. Així que des de la colla egarenca, es demana la màxima implicació i assistència als assaigs, per poder portar els castells previstos amb les màximes garanties d’èxit.

Resum actuació: – Castellers de Viladecans: p4ps, 5d6, id4d6a, 3d6a, 2p4, p4balcó.

– Castellers de Terrassa: 2p4, 4d7, 2d7, 3d7ps, p5.

– Castellers De Sant Adrià: p4, id3d6a, 3d6, 3d6a, 4d6, p4.

Related Articles

Deixa un comentari