Literatura infantil i juvenil, un diàleg amb tres editorials, a Synusia, 17D

No Comment

Dissabte 17 de desembre a les 12.00 h a Llibreria Synusia (C/Montserrat, 136) proposen obrir un diàleg sobre literatura infantil i juvenil amb diverses projectes editorials: A buen paso, Bira Biro, Takatuka, Yekibud Yekinabud.

Dins el món de la narrativa infantil també hi ha apostes editorials independents i alternatives que es pregunten des de nous llocs i partint de contribuir a ampliar el món dels més petits. Parlarem del seu recorregut en el món del llibre, de les seves apostes temàtiques, els seus autors i autores, las seves col·leccions, el sentit de la literatura infantil i juvenil dins de la conjuntura actual.

Amb aquest vermut tanquem el quart vermut de l’any amb projectes editorials alternatius i independents. En els anteriors vermut hem conversat amb projectes editorials de la ciutat, amb editorials de pensament crític i amb edicions de narrativa per a adults. Durant l’any han passat Eklectyc Edicions, BiraBiro, Icaria Editorial, Virus, Pol·len Edicions, Raig Verd i Edicions del periscopi.

Synusia vermut foto Synusia

 

Related Articles

Deixa un comentari