Oriol Teixidor porta “Art i Espiritualitat” al Centre Cultural Terrassa

No Comment

Oriol Teixidor, arquitecte i artista plàstic, serà el protagonista de la propera sessió del cicle 90 minuts per viure que cada mes té lloc al Centre Cultural Terrassa i que es presentarà avui dilluns a les 19h. En aquesta ocasió, el format habitual del cicle es veurà alterat per donar pas a una conferència i, acte seguit, a una exposició que es podrà visitar a les Sales 1 i 2 del Centre Cultural fins al 21 de maig.

Sota el títol Art i Espiritualitat, Oriol Teixidor oferirà una conferència al voltant d’una experiència reveladora que el va «assaltar quan era adolescent» i, tot contemplant una obra d’art a un museu, una visió d’una realitat d’ordre superior el va posar en contacte amb la seva dimensió espiritual. Amb aquesta conferència, Teixidor pretén aprofundir en un testimoni que ja ha relatat prèviament en els seus llibres Espirituals sense religió (2015) i La experiencia contemplativa (2017).

La temàtica espiritual i transcendentalista continuarà amb la exposició posterior, Immersions, que inclou una sèrie d’obres amb les que Teixidor «prova de submergir-se en la integritat universal» tot convidant a la recerca de la dimensió espiritual de l’ésser.

botomalarrassa

oriol_texidor

Related Articles

Deixa un comentari