‘Fantasmes com nosaltres’, de Miquel Pujadó, «un dels millors llibres de literatura juvenil publicats el 2016»

No Comment

FantasmescomnosaltresMiquelPujadó

L’equip de crítics de la revista «Faristol» del ClijCAT, o sigui els crítics de la revista especialitzada en llibres per a infants i joves del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, un equip extraordinari que de literatura per a infants i joves en sap un niu, han seleccionat «Fantasmes com nosaltres” (ed. Barcanova), de Miquel Pujadó com un dels millors llibres publicats el 2016 per a més grans de 13 anys. L’Ajuntament de Terrassa produeix aquest llibre.

Sinopsis

La vida d’en Marc no era pas fàcil. Però la seva mort ho és encara menys. Quan vens bicicletes robades, has d’esperar complicacions. Sobretot si en vens una al seu legítim propietari, que, a més, és policia. Però fugir esperitat i travessar el carrer sense mirar a banda i banda és perillós. Resumint: per culpa d’un camió que no frena a temps, en Marc es troba convertit en un fantasma. I això vol dir tornar a néixer, començar de zero, haver d’aprendre certes coses. Per sort, a Barcelona –tot i que poca gent n’estigui al corrent– hi ha un centre especialitzat en la matèria espectral. En Marc, després d’assistir al seu propi funeral, acabarà trobant-se a gust en aquest centre. Una història de fantasmes molt diferent de totes les altres que hàgiu pogut conèixer fins ara.

Dades tècniques

Núm. de pàg.: 192

Mides: 14,00 x 21,00 cm

Codi comercial: 1452197

ISBN: 978-84-489-4119-2

Preu amb IVA: 9,8 €

Data de publicació: 18-08-2016

Related Articles

Deixa un comentari