Reinauguració de l’exposició miGay de l’artista local Momo a Tigomigo

No Comment

Aquest dissabte 10 de juny, a les 19h, l’estudi Tigomigo reinaugura l’exposició miGay, de l’artista local Momo. D’aquesta forma, hi haurà l’oportunitat, de la mà de l’artista, de conèixer les seves obres d’art, així com saber quins han estat els seus referents, i com és la seva rutina de treball al taller.

Serà una ocasió única per conèixer el perquè d’una exposició que “neix d’una cosa molt senzilla: l’amor de dos homes, Pedro i Santi, que sempre van ser un exemple de llibertat i respecte”. Parlarem d’amor, complicitat i desig, tot convertint-nos en uns voyeurs privilegiats. Perquè Momo ens convida a aventurar-nos en una intimitat imaginada.

L’exposició inclou gravats sobre paper, llibres d’artista, planxes de coure oxidat i peces de tècnica mixta.

Momo és una artista terrassenca de naturalesa inquieta i amant de l’experimentació que ha trobat en els límits del gravat el seu llenguatge artístic. La seva última exposició, Alícia, a la sala municipal Soler i Palet, va ser una de les més visitades de la temporada passada.

botomalarrassa

Related Articles

Deixa un comentari