[Miquel Mallafré] El Rei emèrit

No Comment

Ara va i ens confessa que li fan “enveja els estudiants que se’n van a l’estranger i els demana que quan s’hagin format que tornin”. Em temo que aquest personatge ja no toca ni quarts ni hores, els pets ja fa temps que no se’ls aguanta. De cop reivindica una joventut digna i estudiants que lluitin pel país. Amb uns sous indignes com els que corren i, un govern indignant que els posa a tots a la cua de l’atur, què està dient exactament? Vostè és incorregible.

No es pot ser més estúpid ni dir unes idioteses més grans. I deixa anar: “Torneu al país que aquest és un país fort i us estima”. Qui li escriu els discursos o bé l’odia molt, o és un cretí a l’alçada de Rajoy i la FAES junts. No hi ha cap altre explicació. A què collons han de tornar? A dallar els prats de les seves finques o a patrullar pels camins de Sierra Morena per trobar cérvols dels que a vostè tant li agrada matar?

Gràcies al retard de 200 anys provocat per la seva família i la dels polítics de la dreta més casposa que ha controlat i governat aquest país, els joves han de marxar del país pel nul interès en el progrés i el desenvolupament de tot plegat. Potser el que ha de fotre el camp és vostè amb tota la seva tribu, no creu?

botomalarrassa

Li explicaré el cas d’una noia que ha marxat a treballar sis mesos a Brasil i els seus avis li tenen molta enveja. La diferència és que els seus avis no han viatjat mai, perquè s’han passat la vida treballant per donar-los una bona educació als seus. No com vostè que no para quiet ni un quart d’hora, és el cul d’en Jaumet. Per què no envia als seus néts i nétes a fer el que fan els nostres fills, potser llavors se n’assabentaria. No ens tracti més de forma justeta.

Pels que no estudien queda l’opció de fotre’s de fàstic o que facin el que ha fet el seu gendre empalmat. Els que no estudien o siguin estudiants a l’ús, que paguin tasses a tort i a dret i, per fi, el país tornarà a ressorgir amb els putos brots verds, vermells i grocs. Les roselles les regarem amb Solán de Cabras, i entre tanta cabra, tant cabronàs i tant cabrit sortirem amb les rodes mullades una vegada més. Per què no juga a la petanca durant les seves hores d’oci i esbarjo integral? Deixi’ns passar calor i veure com les ovelles es mengen tots els brots verds de les vinyes econòmiques.

A hores d’ara els joves (també estudiants) se’n van a l’estranger a fer qualsevol mena de feina. A quin món viu? Qui li subministra la informació? Els joves que surten del país, en un 90% surten a buscar un lloc de treball, el que sigui i amb uns salaris que farien envermellir al Marqués de Sade. Quan quedi un tron lliure per on calgui, m’ho farà saber? L’única cosa decent que podria fer vostè, donada la situació familiar que els afligeix, és tornar la sobirania que el seu infecte avi ens va prendre, gràcies a les tropes feixistes, junt amb la vida de molts, les il·lusions i els drets de tot el poble que no és el seu, malgrat l’espoli continuat.

I ara, a berenar reiet que se’t refreda el chocolate con porras.

miquel mallafré, 11 de juliol de 2017

Related Articles

Deixa un comentari