El Festival TNT celebra els 10 anys amb la seva edició més participativa

1 Comment

El festival TNT – Terrassa Noves Tendències va tancar la seva desena edició amb una molt bona acollida i participació del públic als diversos espectacles. Aquesta participació va ser destacable a espectacles com DreamsThe Last Cabaret, Caravana de tràilers, 24h Working Bitch, Ágape Insípido, The LiederCuerpo móvil, El Disparador i De Peluix (TNT Kids) i a les instal·lacions interactives com Cases, Distòpia, VSL TNT o Danger Room.

Entre les propostes amb més èxit es troben el Rebota, rebota… d’Agnés Mateus i Quim Tarrida, el Fang de Quim Girón, Les partes parlen de Closca & Lacol o les 24h Working Bitch d’Adrián Pino. També van ser molt aplaudides pel públic altres propostes com la projecció del documental sobre Angèlica Liddell i el posterior col·loqui amb el seu director al Cinema Catalunya. Així com destacable és l’assistència de nombrosos estudiants del batxillerat escènic de l’ institut Torre del Palau i Viladecavalls i les activitats paral·leles que van tenir lloc durant el festival.

Aquesta edició, marcada per la celebració dels 10 anys del festival TNT, ha tornat a omplir els carrers i teatres de Terrassa d’arts escèniques i creació contemporània. Des de la tarda del 27 de setembre i fins el migdia de diumenge 1 d’octubre el Festival TNT 2017 ha exhibit 37 propostes, de les quals 14 han estat estrenes absolutes i 2 s’han estrenat per primera vegada a l’estat espanyol. En total, més dies, més aforament, més espais i més funcions que els anys anteriors per mostrar el talent emergent més innovador dels nostres artistes.
Pel que fa al diumenge 1 d’octubre i degut a les circumstàncies excepcionals que es van viure, el TNT va suspendre les 7 funcions que quedaven per fer a la tarda.

El talent que mostra el TNT atrau programadors més enllà de les nostres fronteres. Aquest any s’ha consolidat l’atractiu internacional del TNT per als professionals interessats en el sector de les noves tendències. Entre els acreditats aquest any, hi havia professionals de països com Regne Unit, França, Itàlia, Alemanya, Països Baixos o Suïssa  I com cada any, segueix augmentant el nombre de programadors catalans i de la resta de l’estat espanyol presents al festival, amb capacitat de programar i afavorir un circuit més estable pel sector.
En total, una norantena de professionals van mostrar un interès molt notable per les propostes presentades al TNT, motiu pel qual, s’espera mantenir les bones xifres de contractacions dels espectacles del festival.

Related Articles

1 Comment

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER