El col·lectiu d’advocats +DretsHumans condemna l’empresonament de Junqueras i els Consellers de la Generalitat

No Comment

Els advocats i les advocades del col·lectiu + DRETS HUMANS, arran dels fets que s’estan succeint els darrers dies han emès un manifest en què condemnen la desproporcionalitat dels empresonaments del Vicepresident Oriol Junqueras i d’altres set consellers de la Generalitat. A la vegada, condemnen la vulneració del dret de defensa dels mateixos, i denuncien la manca de competència de la jutgessa de l’Audiència Nacional i del Tribunal Suprem, pel fet d’actuar a Catalunya.  


El nostre comunicat en relació a la presó provisional dels Consellers i Vicepresident i en relació a l’extralimitació judicial actual.

Primera: Condemnem la desproporcionalitat en les mesures privatives de llibertat respecte dels Consellers i Vicepresident del Govern legítim escollit democràticament pels ciutadans de Catalunya.

Segona: Condemnem la vulneració del dret de defensa dels mateixos per la negació de suspensió de les declaracions judicials, impedint una mínima preparació de la defensa.

Tercera: Condemnem la infracció del jutge predeterminat per la llei, perquè l’AN no té competència per conèixer dels delictes de rebel·lió, sedició o malversació, ni el TS, perquè els negats delictes s’han comès a Catalunya.

Quarta: Proposem la coordinació de tots els advocats i advocades de Catalunya en defensa dels drets i llibertats de tots els ciutadans.

Terrassa, 3 de novembre de 2017

Col·lectiu +DRETS HUMANS
Tel.: 666127667
Mail: mesdretshumans@gmail.com
Twitter: @mesdretshumans

Related Articles

Deixa un comentari