Un recital poètic de dones contra la violència masclista, dissabte 25 a Les Arenes

No Comment

El Casal de la Dona de Terrassa ha organitzat per al proper dissabte 25 de novembre un recital poètic-musical, el qual anirà a càrrec del grup teatral L’Embarral. Aquest recital poètic-musical denominat “Visions”, que fa visibles a onze poetesses, és un denúncia contra la invisibilització que pateixen les dones en la societat patriarcal en què vivim.

Hi actuaran en el recital les actrius Alba Valldaura i Tessa Julià, acompanyades al piano per Núria de Andrés, que recitaran poemes de Neus Aguado, Marta Pessarrodona, Estel Solé, Dolors Miquel, Mireia Calafell, Empar Sàez, Montserrat Costas, Sònia Moll, Anna Rispau, Montse Assens i M. Àngels Anglada. 

El recital poètic-musical tindrà lloc a les 21h al teatre de l’escola Joan XXIII (carrer Joan XXIII, 27 de les Arenes). L’activitat compta amb el suport de l’entitat Amics d’en Ferran, que ha facilitat el teatre de l’escola. Es demana una col·laboració de 5 euros a l’entrada.

“La invisibilització és un altre tipus de violència continua que patim les dones”

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER