Els alumnes de 4art d’ESO de l’IES Món Perdut participen en l’últim taller dedicat al món educatiu de la Terrassa Cooperativa

No Comment

El passat divendres 24 de novembre es va dur a terme el taller “Els valors del cooperativisme i l’economia social” a la classe d’emprenedoria dels alumnes de 4art d’ESO de l’IES Món Perdut.

Javier Domínguez, en representació de la Xarxa d’Economia Solidària Terrassa i de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès, va dur a terme el taller, on a través de diferents jocs i qüestions va fer que els nens participessin activament en l’activitat.

Diferenciant entre competitivitat i cooperativisme, en Javier va mostrar als estudiants els beneficis del cooperativisme i la importància de poder ser un mateix i aportar a un equip per aconseguir un objectiu o finalitat, allà on tots els que hi tinguin ganes poden proporcionar un valor al grup.

Malauradament la sessió no va donar per més, només va ser d’una hora ja que tenien altres classes, però van sortir qüestionant-se els valors establerts com a bons i la possibilitat de que hi hagin altres que aporten més felicitat.

Amb aquest taller conclou les activitats programades pel món educatiu de la Terrassa Cooperativa.

 

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER