El Mago Sun, Premio Nacional de Magia, protagonitza un espectacle en el que posa al límit la imaginació, aquest divendres, al Centre Cultural Terrassa

No Comment

L´il·lusionista ens trasllada a la ciutat de l´Estat de Nevada amb la posada en escena del seu show Magic Spectacular . A través d’un recorregut trepidant de màgia, il·lusionisme, escapisme i emoció, et mantindrà el cor en un puny fins a arribar al punt àlgid de l’actuació fent un dels números més arriscats que un mag pot fer en directe: escapar d’un tanc d’aigua. L’espectacle es podrà veure aquest divendres, 1 de desembre, a les 21h, al Centre Cultural Terrassa.

Durant l’obra coneixerem i podrem participar de les il·lusions que van crear els grans mags de la història; Houdini, Copperfield, Howard Thurston, Richard Ross o el gran Juan Tamariz. L’espectador es veurà immers en un xou al més pur estil Las Vegas envoltat d’una atmosfera de misteri i emoció fins al final. Els assistents vibren embolicats entre aparicions, desaparicions i levitacions inversemblants, fins arribar al número estrella de l’actuació.

L’espectador veurà un del números més perillosos i emocionants i que molt pocs mags s’atreveixen a afrontar, escapar d’un tanc d’aigua. Un número que li ha costat més de tres anys de preparació.

Mago Sun
Iñaki Ruiz de Galarreta, Premio Nacional de Magia i mundialment conegut com a Mago Sun, va participar en els seus primers cursos d’il·lusionisme amb tretze anys, i res l’ha separat d’aquest art des de llavors. Actualment el Mag Sun és expert en fuites extremes, grans il·lusions i levitacions. Els seus directes es caracteritzen per la seva espectacularitat, cuidada escena i magnífica lluminositat.

Fitxa artística
Idea: Iñaki Ruiz de la Galarreta
Guió: Aitor Marcilla, Pere Vázquez
Partenaires: Rocío Ruiz de Arkaute, Rosangela Pérez Estrada, Andrea Victoria Peña
Direcció: Eva López González
Ajudants d’escena: Omar Cordero, Alberto Zorzano
Coreografia: Roland Martis
Tècnic de so i il·luminació: Iván Mejía
Disseny i il·luminació: Jorge Urrizola
Imatge: That’s art
Construcció d’il·lusions: Bill Smith “Magic Ventures”

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER